Werkwijze dierenverzorging

pixlr_20170103221158919

Kennismaking
Voorafgaand aan de verzorging is een kennismakingsgesprek belangrijk. Tenslotte geeft u uw sleutel in handen van iemand anders en daarom is het belangrijk dat er een klik en een vertrouwd gevoel is. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we alles goed doorspreken en zullen wij inspelen op de wensen van u en uw huisdier.

 

 

Sleuteloverdracht
Als wij de opvang gaan verzorgen wordt er een moment afgesproken voor de sleuteloverdracht.
Ook na afloop van de verzorgingsperiode wordt er een moment afgesproken om de sleutel weer te overhandigen. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel en de sleutel wordt alleen gebruikt zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek.

Verzorging van je huisdier
Wij komen minstens 1x per dag langs (indien nodig) en zorgen voor de dagelijkse voeding en vers drinkwater. Ook aandacht geven is daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast bieden we ook aan om het verblijf van je dier schoon te maken. En zoals eerder gezegd, zullen wij inspelen op de wensen van uw huisdier.

Dagelijks contact
Wij als dierverzorger weten hoe fijn het is om dagelijks een update te krijgen hoe het met uw huisdier gaat. Wij zullen dan ook iedere dag (indien gewenst) een update sturen met foto’s en filmpjes van uw huisdier. Zo kunt u op afstand zien hoe het met ze gaat!

Extra service
Als extra service kunnen wij er ook voor zorgen dat de container op tijd buiten staat.
Dat de plantjes water krijgen, en dat de post netjes bij elkaar verzameld word.