Wat een joekel! Echtpaar bouwt gigabed voor honden

De een vindt het smerig, de ander kan niet zonder z’n huisdier in bed. Dit echtpaar uit New York heeft er zelfs een speciaal bed voor laten bouwen. Zo hoeven ze niet te kiezen wie van hun acht honden vannacht weer bij hen in bed mag liggen. Ze kunnen er gewoon allemaal in.

Tot ongeveer een half jaar geleden sliepen Chris en Mariesa nog in een doodnormaal tweepersoonsbed met hun honden. Dat was vanwege het ruimtegebrek niet altijd even comfortabel. Zo sliep Chris regelmatig op de bank als hij weer eens uit bed werd geduwd door een van z’n honden. Vandaar dat er een megabed werd besteld. En wat voor een. Het bestaat uit twee matrassen, is ruim 4,5 meter lang en bijna 2,5 meter breed. Een gemiddeld kingsize bed is er niets bij.

Handig trappetje
Het handgemaakte megabed bevat ook een handig trappetje voor de honden die bijvoorbeeld door ouderdom moeite hebben om op het bed te springen en ruime ladekasten om spullen in op te bergen. Zoals bijvoorbeeld schone lakens en dekens, toch geen overbodige luxe met zoveel beesten in bed. Het kostte de maker zes maanden om in elkaar te zetten, maar daar krijgt het echtpaar een kwalitatief hoogwaardig product voor terug.


Chris en Mariesa zijn er dan ook dolgelukkig mee, zeggen ze tegen Today.com. Hun leven staan in het teken van honden. Ze redden honden uit dierenasiels die op de nominatie staan om geëuthanaseerd te worden. En eerlijk is eerlijk, hun nieuwe bed is zo groot dat het best plaats zou kunnen bieden aan nóg een of twee honden.

Kennelijk is dat de eigenaars van het bed ook zelf opgevallen. Mariesa zegt tegen Today dat het stel binnenkort nog een hond in huis verwelkomt. Bekijk hier de foto’s van het immense bed. [rtlnieuws.nl]

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *