Vrouw leest boeken voor, voor honden die in het asiel zitten

Het is verdrietig om te zien hoe eng het leven kan zijn voor talloze honden en katten die in asielen zitten door het hele land heen. Nooit wetende wat er volgende week gaat komen terwijl ze al zo lang wachten in hun kennel. Maar gelukkig zijn toch gelukkig mensen die vrijwilligerswerk doen om deze dieren te laten weten dat ze niet alleen zijn.

Op Dinsdag deelde Reddit user puglife123 een ontroerende foto. Op deze foto, is een dame die een prachtige manier heeft gevonden om de honden te helpen in de kennels van Pennsylvania. “Deze vrouw komt naar mijn lokale Humane Society en gaat voor de kennel van de honden zitten en ze leest ze boeken voor.”

Deze foto die gemaakt is door de Western Pennsylvania Humane Society, is viraal op internet rondgegaan als een van de populairste posts. Die ook gedragen word door de boodschap voor andere om ook betrokken te raken bij het helpen van dieren in nood.

“Ze hebben altijd vrijwilligers nodig!” Schrijft de maker van deze foto, op de foto.
“Je kan alles doen van een hond uitlaten, kat knuffelen tot aan helpen met de konijnen. Ik kom er niet zo vaak als ik eigenlijk zou willen vanwege mijn werk, maar wanneer ik daar kom maakt het mijn dag zoveel beter en voel ik me blijer.”  [worldunity.me]

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *