Stel adopteert 46 honden

Zo’n medelijden hebben met honden dat je er 46 adopteert. De dierenliefde van dit stel overtreft alles. Je kunt wel stellen dat Mark en zijn vrouw Sharon Starmer dol zijn op honden en dat ze deze viervoeters alles gunnen. Zoveel dat hun hele leven erom draait. In 2004 adopteerden de twee hun eerste hond uit een asiel. Ze kregen medelijden met de omstandigheden waarin de honden in een asiel leven. Vaak alleen, zonder veel  persoonlijke aandacht. Van het een kwam het ander en nu, twaalf jaar later, hebben Mark en Sharon 46 honden geadopteerd.

Roedel: Ze hebben een ware roedel die bestaat uit 10 husky’s, 9 Leonbergers, 4 Sint Bernards, 3 Deense doggen, 4 poedels, 1 Napolitaanse en 1 Tibetaanse Mastiff, 1 Schaapshond, 1 Newfoundlander, 1 Akita Inu, 1 Malamoet, 1 Shar Pei, 1 Portugese water hond, 1 Afghaan, 1 Collie, 1 Grand basset griffon vendéen en 1 grijze wolf.


Verhuizen: Enkele jaren geleden moesten Mark en Sharon met hun zoon Tristan verhuizen uit Alberta. Ze hadden te veel honden, zo besloot de gemeente. In plaats van afstand te doen van de honden startten Mark en Sharon de zoektocht naar hun ultieme huis en dat vonden ze. In hun nieuwe huis hadden ze alle ruimte voor de honden. Bij het huis hoort een stuk grond van 1,6 hectare waar de 46 honden naar hartenlust kunnen bewegen.

De honden leven in bij het stel en hun zoon in huis en hoewel dat zorgt voor het nodige stof, haren en kapotte meubels zouden ze het echt niet anders willen.

Kosten: Je kunt je voorstellen dat 46 honden ook aardige kosten met zich meebrengen. Mark en Sharon kennen eigenlijk geen grenzen als het op hun honden aankomt. Tja, als je dan moet kiezen tussen eten voor jezelf of eten voor de hond? Bij de familie Starmer gaan de honden altijd voor. Hoewel Mark en Sharon met alle liefde nog meer honden zouden adopteren, richten ze zich nu eerst op het vinden van nieuwe eigenaren voor deze honden. Ook daarin worden kosten nog moeite gespaard. Tot die tijd genieten alle 46 honden van een liefdevol thuis bij deze familie.