Recensies

Ellen Palte heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

21 maart 2016
..
Al na een week was Max helemaal gewend aan Jamy; als ze komt is het één en al vreugde!
Door haar rust en professionaliteit biedt Jamy precies de leiding die nodig is en dat is nou net wat Max – als grote hond – nodig heeft. Hij kan daardoor gewoon één van de honden zijn en lekker spelen. Ik ga dan ook in alle rust naar mijn werk en ik wordt ’s middags begroet door een tevreden, voldane Max. Dank je wel Jamy, Hondenrijk is een echte aanrader!

Evelien Franken heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

21 maart 2016

Ons hondje Zelda gaat regelmatig mee met Jamy. Dit is voor ons echt een uitkomst en hebben vanaf begin af aan het volste vertrouwen in Jamy. Zelda vond de andere hondjes in het begin nogal spannend maar Jamy is hier heel goed mee omgegaan. Wij zouden Jamy zeker aanbevelen en vinden ook de foto’s en filmpjes die we regelmatig ontvangen erg leuk.

Catherine Evans Schuurmans heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

21 maart 2016

Sinds twee manden geleden mag Nelson mee met Jamy en haar fantastisch uitlaat service. Professioneel, betrouwbaar en gezellig. Dank je wel hondenrijk.

Hester Leijen heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

21 maart 2016

Hegel is een paar keer meegeweest en het bevalt echt super! Jamy doet meer met de honden dan alleen even uitlaten. Heel leuk om ’s avonds de filmpjes en foto’s te kunnen zien!

Lindy

15 januari 2016 at 00:29

Onze sharpei Ike gaat al langere tijd wekelijks met Jamy op pad. In het begin moest hij erg aan haar wennen maar met veel geduld won ze zijn vertrouwen en ging hij voor privé-wandelingen mee. Sinds een tijdje gaat Ike met de groep mee; daar kan hij heerlijk met andere honden rennen en ravotten op een omheind stuk weiland. Op de foto’s en filmpjes die Jamy van de honden maakt is te zien dat hij het geweldig vindt. Wij zijn dan ook erg tevreden over Jamy’s service en bevelen Hondenrijk Tilburg van harte aan.


Claudia van Herpt heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

19 december 2015

Sinds een half jaar gaat Viggo met Jamy mee. Bij de kennismaking kwamen we erachter dat Viggo Jamy nog kende uit haar stagetijd (en omgekeerd was dat natuurlijk ook zo smile-emoticon. Het enthousiasme van beide kanten heeft mij het vertrouwen gegeven om Jamy de zorg van Viggo een paar keer per week toe te vertrouwen. En wat een goede beslissing is dat geweest. De betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid van Jamy is groot. Ook houdt ze goed rekening met de individuele behoeftes van de honden. Haar liefde voor haar werk en de honden is heerlijk om terug te kunnen zien in de filmpjes die ze maakt en het allerbelangrijkste… een heel tevreden en gezonde hond thuis.

Vivine De Laat-van Esch heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

26 augustus 2015

Marley gaat al langere tijd 2x per week met Jamy mee en dit vind ze helemaal geweldig! Zodra ze Jamy aan ziet komen wordt ze super blij en ze komt altijd moe en voldaan terug! Lekker rennen en spelen met de andere honden. Wat wij ook super prettig vinden is de flexibiliteit van Jamy, als Marley een keer extra mee moet of op een andere dag als gebruikelijk is dit geen enkel probleem. Ook wanneer het te warm is voor de honden zorgt ze voor individuele wandelingen op een eerder tijdstip! Kortom wij zijn erg tevreden en raden Jamy zeer zeker aan!

Lisette Dirks heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

1 december 2015

Benko gaat nu ongeveer een half jaar mee met Jamy.
Elke keer is het weer feest als Jamy komt….zo blij dat Benko dan is. Ga zo door…..Benko kan jou niet missen!!!


Jorrit Peters heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

1 december 2015

Onze Polle, teckel van bijna 2, is helemaal gek van Jamy en Jamy van hem. Heerlijk om je hondje na een dag werken moe en gelukkig in zijn bench aan te treffen. Jamy is ontzettend lief voor Polle en probeert mee te denken wanneer het baasje een keer omhoog zit

Marlinda Brugmans heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

1 december 2015

Charlie is altijd superblij als ze opgehaald wordt door Jamy. Jamy is betrouwbaar en heeft hart voor de hondjes. En ze maakt filmpjes voor op Facebook, leuk om te zien met welke honden mijn hond speelt.

Susan de Kort heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

7 november 2015

Het is altijd een feest als bobby bij Jamy is geweest!!! Hij verheugd zich dan ook iedere week opnieuw op deze leuke dag!
Ga zo door Jamy ik blijf komen spelen dat is zeker!!! ❤

Corné Aarts heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

26 augustus 2015

Voor ons was het wat moeilijk om BONO zo van 1,2,3 mee te geven in voor ons toch vreemde handen mee te geven, maar Jamy heeft het goed gedaan, en nog steeds. Binnenkort gaat hij er ook 24/7 heen, wij hebben er alle vertrouwen in. Dankje Jamy en veel succes verder met Hondenrijk.


Randy Ernst-Treffers heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

26 november 2015

Dierenvriend in hart en nieren, liefdevol en bekwaam in haar vak! Ook de honden lopen met haar weg!

Theo de Kok heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 4 sterren

9 april 2015

Jamy heeft Morris de eerste acht maanden van zijn leven tweemaal per week meegenomen voor een individuele wandeling. Het was voor ons een hele geruststelling te weten dat onze pup in goede handen was tijdens het uitlaten terwijl wij aan het werk waren. Omdat onze Drent nu meer uitdaging en beweging nodig heeft hebben we een gezellige boerderij gevonden waar hij twee dagen in de week gaat verblijven. Jamy bedankt voor je inzet en geduld. Groetjes, Theo en Christel en een poot van Morris.


Karlijn Blommaert heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

13 oktober 2015

Sam gaat altijd met heel veel plezier mee met Jamy. Ze houdt mij goed op de hoogte, is actief met de honden, laat ze leuk spelen en stuurt mij daarbij erg leuke filmpjes!

Maaike Meussen heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 4 sterren

3 september 2015

Pim vindt het heerlijk om lekker te ravotten met de andere honden. Pim wordt heel goed verzorgd en is altijd tevreden. Een aanrader!!!!

Hettie De Beer heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

26 augustus 2015

Jantje heeft al meerdere keren bij Jamy gelogeerd! Heeft het erg naar zijn zin! Geen gestrest hondje bij het ophalen! Een blij hondje is ook een blij baasje!!

Glennys de Bruijn heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

27 augustus 2015

Onze hondjes zijn 4 dagen bij jamy geweest en ze hebben het super gehad. Je kan ze wegbrengen zonder zorgen. Ze worden goed verzorgd. Volgend jaar weer.

Simone van den Bijgaart heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

14 april 2014
Echte aanrader. Ze is een echte dierenvriend, en besteedt daar ook al haar lief en leed aan. Je ziet haar en die beestjes samen gewoon echt genieten! Hoe zij met honden omgaat, is geweldig! Ik durf met mn ogen dicht mn klein beestje mee te geven! Al met al in een woord omschreven: TOP!

Donna-Michèlle Duncan heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

11 april 2014

We hebben gisteren voor onze Dolce gebruik gemaakt van Hondenrijk uitlaatservice. We zijn er echt ontzettend tevreden over. Door Jamy’s professionaliteit en liefde voor dieren konden we hem met een gerust hart aan haar overlaten, en ook Dolce heeft er enorm van genoten! Kortom, echt een aanrader!!

Wessel Elias heeft Hondenrijk – Tilburg en omgeving beoordeeld — 5 sterren

9 juli 2014

Helemaal top ben supertevreden over jamy

*De recensies zijn gekopieerd van onze facebook-pagina Hondenrijk – Tilburg en omgeving.