Meadowfield

Meadowfield

kip rijst Meadowfield special quality kip en rijst 15 kg – €38,95
Dog Food Special Quality Kip/rijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest hoogwaardige grondstoffen. Bij de bereiding van Dog Food Special Quality Kip/rijst wordt gebruik gemaakt van kippenvleeseiwitten. Dog Food Special Quality Kip/rijst is volledig geperst hondenvoer, dat de werking van het maag- en darmstelsel van de hond optimaal bevordert. Een goede stevige brok, dus het helpt ook bij een goede verzorging van het gebit.

 

qualityMeadowfield special quality classic 15 kg – €38,95
Meadowfield Dog Food Special Quality is geperst, compleethondenvoer. Het bestaat uit hoogwaardige grondstoffen en bevordert daardoor de optimale werking van het maag- en darmstelsel van uw hond. Het is een stevige brok, dus zeer goed voor de tanden. Die worden daardoor sterker en mooi wit. Het voer is in de juiste balans samengesteld voor iedere hond, van groot tot klein, van jong tot oud. De samenstelling ervan alsook de smaak zijn van de gebruikelijke Meadowfield kwaliteit

master-class

Meadowfield Master Class Classic 10 kg – €28,75
Dog Food Master Class is geëxpandeerd complete hondenvoer. Zowel de samenstelling als de smaak zijn van de gebruikelijke Meadowfield kwaliteit. Het expansieproces zorgt voor volledige verteerbaarheid, tevens veroorzaakt dit proces een belangrijke volumetoename van de brokken. Die volumetoename regelt  de snelheid van de voedselopname in gunstige zin: de hond neemt er meer tijd voor. De beste grondstoffen zijn gebruikt voor dit hoogwaardige voer. De brokken zijn gemakkelijk te eten voor iedere hond en voorziet in alle behoeftes.

master-class-salmon-and-riceMeadowfield Master Class Zalm/Rijst 10 kg – €29,75
Dog Food Master Class zalm/rijst is geëxpandeerd complete hondenvoer. Dog Food Master Class Zalm/rijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest hoogwaardige grondstoffen. Bij de bereiding van Dog Food Master Class Zalm/rijst wordt gebruik gemaakt van verse zalm en rijst. Hierdoor is Dog Food Master Class Zalm/rijst ook uitermate geschikt voor honden met huid- en/of vachtproblemen en is het licht verteerbaar. Het voer is geschikt voor honden met een zwakkere maag. Zalm heeft goede eigenschappen en bevat omega 3 en 6, gezonde vetten, voor een mooie en glanzende vacht.

m2-dog-food-master-class-lamb-and-riceMeadowfield Master Class Lam/Rijst 10 kg –  €29,75
Dog Food Master Class Lam/ Rice is geëxpandeerd complete hondenvoer. Dog Food Master Class Lam/ Rice is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest hoogwaardige grondstoffen. Bij de bereiding van Dog Food Master Class Lam/Rice wordt gebruik gemaakt van lamsvleeseiwitten en verse rijst. Hierdoor is Dog Food Master Class Lam/ Rice ook uitermate geschikt voor honden met huid- en/of vachtproblemen en is het licht verteerbaar. Het voer is geschikt voor honden met een zwakkere maag en/ of de oudere hond.

 

master-class-lamb-and-rice-miniMeadowfield Master Class Lam/Rijst Mini 5 kg –  €22,50
Dog Food Master Class Lam/Rice Mini is geëxpandeerd compleet hondenvoer voor de kleinere, oudere en/ of zwakkere hond. Dog Food Master Class Lam/Rice Mini is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest hoogwaardige grondstoffen. Bij de bereiding van Dog Food Master Class Lam/Rice Mini wordt gebruik gemaakt van lamsvleeseiwitten en verse rijst. Hierdoor is Dog Food Master Class Lam/Rice Mini ook uitermate geschikt voor honden met huid- en/of vachtproblemen en is het licht verteerbaar. Het voer is geschikt voor honden met een zwakkere maag en/ of de oudere hond. Door de kleine, stevige brok is de voeding ook geschikt voor de kleinere hond en goed voor het gebit.

m2-dog-food-master-class-puppyMeadowfield Master Class Puppy 10 kg €29,99
Dog Food Master Class Puppy is compleet, hoogwaardig puppyvoer dat alle bestanddelen bevat, die nodig zijn voor een optimale gezondheid, groei en ontwikkeling. Dog Food Master Class Puppy is speciaal ontwikkeld voor puppies. De grootte en de vorm van de brokjes zijn daarom zo aangepast dat de brokjes gemakkelijk te eten zijn. Dog Food Puppy Master Class is geschikt voor pups tot aan de 6de levensmaand. De uitgebalanceerde samenstelling van Dog Food Master Class Puppy geeft elke hond een juiste start.

 

 Bekijk hier de hondenvoeding van Dinapet en de gedroogde hondensnacks