INDIVIDUELE WANDELING

cropped-hondenuitlaatservice-1.jpg

 

Individuele wandelingen

Niet altijd is een hond op zijn best in een wandelgroep. Sommige honden hebben meer aandacht nodig dan andere, of zijn wegens andere omstandigheden niet in staat om optimaal van een groep te genieten

Deze service is dus speciaal geschikt voor honden die het lopen in een grote roedel te stressvol vinden, of voor honden die niet mee kunnen door leeftijd of loopsheid. Omdat Hondenrijk met elke hond individueel, en in principe, altijd aangelijnd, wandelt is Hondenrijk in staat deze service voor bijna iedere soort en type hond aan te bieden!

U kunt er voor kiezen om uw hond in de buurt uit te laten, of dat we uw hond mee nemen naar het bos of ons omheind terrein.

De onderstaande tarieven zijn inclusief btw en gelden voor een afstand tot en met 7 km enkele reis vanaf ons kantoor. Als de afstand meer bedraagt, komt er een toeslag van € 0,25 per km bij.


Maandag t/m vrijdag

30 minuten: €13,50
Wandeling in de buurt

60 minuten: €15
Omheind terrein


Avond & weekendservice

Hondenrijk bied een extra service om uw hond ook in de avond, weekend en op feestdagen uit te laten. Tijden zijn in overleg. De wandeling duurt 30 minuten en bij meerdere aanvragen gaan we naar het omheind terrein.

Avond
30 minuten: €13,50
Wandeling in de buurt

Zaterdag
30 minuten: €14,50
Wandeling in de buurt

60 minuten: €16,50
Omheind terrein

Zon- feestdagen
60 minuten: €20,-
Wandeling in de buurt