KONG speeltjes voor de pup en junior

Alle honden hebben een eigen speel- en aandachtsbehoefte, vandaar de grote keuze aan KONG Hondenspeeltjes. Hiermee kun jij zorgen dat je hond zich tevreden en veilig voelt. Daarnaast geven de juiste speeltjes minder kans op slecht gedrag. Heb je een puppy of een junior hond? Dan lees je in dit artikel welke KONG speeltjes bij hem passen!

Puppy’s van 7 tot 12 weken | Direct op het juiste pad
In deze vroege opgroeifase leer je jouw puppy met voorzichtigheid en op een positieve manier om te gaan met diverse situaties, mensen en obstakels. Dit is het ideale moment om een goede band op te bouwen en goed gedrag aan te leren.

Aanbevolen KONG producten voor puppy’s van 7 tot 12 weken:
KONG rubber speeltjes zijn ideaal voor training en beloning. Daarnaast loodsen ze je puppy door die verschrikkelijke fase van tanden wisselen heen.

Puppy’s van 3 tot 9 maanden | Wat ben je toch gegroeid!

Op een leeftijd van ongeveer drie maanden begint jouw puppy met het wisselen van de tanden. Om dit te stimuleren heeft de pup behoefte om te kluiven-kauwen. Door het verstrekken van kauwmateriaal kun je voorkomen dat je puppy bijvoorbeeld aan stoelen of schoenen begint te kauwen. De meeste geschikte materialen zijn kauwbotjes van buffelhuid, harde brokjes of hondenspeelgoed. Met de rubber Puppyspeeltjes van KONG kun je het ongemak van de tandenwisseling, wat een frustrerende en pijnlijke periode kan zijn, voor je pup verzachten. De speeltjes zijn zacht voor groeiende tanden en kaken en helpen om de groeiende tanden makkelijker te laten doorkomen.

Aanbevolen KONG producten voor puppy’s van 3 tot 9 maanden:

  • Doe Stuff’N Puppy Easy Treat in de groeven van een KONG Puppy Teething Stick en vries deze in.
  • Puppy Goodie Bone is een leuk kauwspeeltje en traktatiehouder waarmee je het pijnlijke tandvlees van je puppy kunt verzachten.

Tegelijkertijd worden er gezonde kauwgewoontes aangeleerd. Bij ongeveer een leeftijd van 9 maanden zijn de kaken van je hond vaak al sterk genoeg om te kunnen kauwen op hardere rubberen speeltjes.

Aanbevolen KONG producten voor honden van 9 maanden tot 1 jaar:

  • Die sterke tanden betekenen dat het tijd is voor een opwaardering naar een stevigere soort rubber, dus probeer KONG Classic of Extreme—al naargelang het soort kauwer dat je in huis hebt.
  • Laat je hond kennismaken met nieuwe smaken. Denk eraan, ook honden houden van afwisseling, net als mensen.
  • De KONG Wubba is perfect voor apporteren en trekken.

Ben je ook benieuwd naar welke KONG speeltjes passen bij een volwassen en een senior hond? Klik dan hier!

is al meer dan 30 jaar een van de bekendste en populairste speeltjes voor honden en dat al dertig jaar lang.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *