profiel

Mijn naam is Jamy, ben 21 jaar en woon in Tilburg. Vroeger had ik als kind al een groot hart voor dieren en heb altijd al dieren om me heen gehad. Mijn fantasie was dan ook dat ik later op een boerderij wilde gaan wonen met allemaal dieren om me heen.

Doordat mijn passie voor dieren zo groot werd, ben ik in opleiding gegaan bij Helicon ‘s-Hertogenbosch dierverzorging. Hier heb ik mijn diploma niveau 3 dierverzorging behaald. Door mijn vele ervaringen die ik intussen heb opgedaan ben ik bereid om voor elk dier te zorgen!

Stage:

  • Dierenasiel in Portugal
  • Luchtmacht Hondensectie
  • Honden dagverblijf

Weersomstandigheden maken mij niets uit, het gaat om het dier! En zolang het dier geniet, geniet ik er nog meer van! Dat is ook de reden dat ik gekozen heb voor een individuele uitlaat service. Zo kan ik al mijn aandacht en zorg op uw hond richten.

Omdat ik een beginnende uitlaatservice ben, beschik ik over een auto waarin speciale hondengordels zijn aangebracht. Zo kan ik uw hond veilig vervoeren!
Graag vertel ik u dat ik ook een hondje heb, genaamd Milo. Ze is mijn grote trots en mijn steun en toeverlaat. Eigenlijk kort gezegd mijn alles !. Dus begrijp u als hondenbezitter hoe belangrijk het is dat u hond in veilige en betrouwbare handen moet zijn!! Ontmoet ik u en uw trouwe viervoeter ?… Wie weet kan ik wat voor jullie met mijn uitlaat service betekenen!!! Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar: hondenrijk@gmail.com

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *