De iFetch, een automatisch apparaat dat de ballen lanceert

Hondenspeelgoed iFetch – Een grote rage in Amerika is dit interactieve hondenspeelgoed. Vrijwel iedere hond vindt het heerlijk om met een bal te spelen en deze achterna te rennen. De iFetch is een automatisch apparaat dat de ballen lanceert.

Natuurlijk moet uw hond eerst even wennen aan de iFetch. De eerste keren laat u de hond naast of achter de iFetch plaats nemen, niet voor het apparaat om te voorkomen dat de hond geraakt wordt door een bal. De meeste honden (zeker de honden die al graag achter ballen aanrennen en ermee spelen) leren heel snel om niet in de baan van de bal te gaan staan, pas als de hond volledig is getraind, mag deze zonder menselijke supervisie met de iFetch spelen. De hond zal achter de bal aanrennen, en u leert uw hond om de bal in het apparaat te laten vallen, waarna de bal opnieuw wordt weggeschoten.

De iFetch werkt op stroom of op batterijen, dat is wel zo handig als u het apparaat mee wilt nemen naar buiten. Druk op de knop aan de achterzijde, laat de bal erin vallen en het spelen begint. Op batterijen werkt de iFetch ca. 30 uur.

De iFetch werkt met mini tennisballen van 4 cm doorsnede, normale tennisballen passen niet in het apparaat. Het experimenteren met andere voorwerpen wordt afgeraden, daar het apparaat daardoor kan beschadigen. Momenteel wordt er gewerkt aan een grotere iFetch, deze wordt dit jaar verwacht.

U kunt instellen hoe ver de ballen worden gegooid: 3, 6 of 9 meter.

De iFetch wordt geleverd met een adapter en drie mini tennisballen

Bekijk Hondenspeelgoed iFetch bij Petsonline.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *