Cofix Vachtverzorging set €69,95

cofix-vachtverzorging-setDit systeem om de vacht van uw hond te verzorgen werkt in combinatie met uw stofzuiger.
Uw hond zal bij de rui, die tot 8 weken kan duren, veel haren verliezen. Extra verzorging tijdens deze periode is belangrijk, daarom wordt het ook aangeraden om uw hond vaak te borstelen, bij voorkeur elke dag. Daarbij wordt de oude vacht verwijderd en wordt de nieuwe vacht gestimuleerd om te groeien. Door borstelen zal de vacht gaan glanzen en bevordert de gezondheid van de huid en vacht. Ook buiten de rui is het belangrijk om uw hond regelmatig te borstelen. Minder plezierige zaken als huidschilfers en ongedierte zullen dan worden verwijderd.

De Cofix® hondenborstel houdt de vacht van de hond op een verantwoorde en vriendelijke manier schoon. Eigenlijk is het een innovatief wellness-systeem dat uw de hond goed schoonmaakt en verzorgt, en het voorkomt ook haren en vuil in huis. U zult tijd besparen want met dit systeem hoeft u niet met de hand te borstelen en de haren te verwijderen. Deze hondenborstel zal u versteld doen staan want vuil, ongedierte, haren en huidschilfers zullen snel en probleemloos worden verwijderd. Zelfs teken die nog niet gehecht zijn aan de vacht worden verwijderd waarmee het gevaar op de ziekte van Lyme wordt verminderd.

Voor honden met een droge huid zult u snel effect kunnen zien want doffe vacht zal weer gezond worden en gaan glanzen bij regelmatig gebruik van de Cofix borstels. Het systeem is ontwikkeld door Duitse dierenartsen en wordt warm aanbevolen.

Meer informatie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *