Hond blijft net zolang gefocust tot er een bal wordt gegooid

In een zwembad zitten honden heerlijk te plonsen. Ze jagen achter tennisballen en dobberen rond dat het een lieve lust is. Terwijl alle viervoeters zich kostelijk amuseren, geeft er eentje niet thuis en dat is erg komisch. Meer dan 10 miljoen mensen hebben ondertussen de video bekeken die het Amerikaanse ‘Happy Tail Resort’ uit Virginia recent op Facebook postte.

Het luxueuze hondenverblijf heeft onlangs een zwembad gebouwd en daar maken de dolle ‘kwispelaars’ maar wat graag gebruik van. Het is heerlijk om te zien hoe ze zich vermaken.  Toch springt er één hond in het oog. Chesapeake Bay Retriever Beya lijkt wel een standbeeld te midden van het water.

Volgens Jana Underwood, de uitbaatster van het Happy Tails Resort, zit Beya alsmaar te wachten tot er een bal in het zwembad wordt gegooid. De hond houdt wel degelijk van zwemmen – het is dan ook een retriever – maar blijft ook steeds gefocust. “We hebben het haar niet geleerd maar ze doet het wel elke keer”, verklaart Jana. Wat een grappige beelden. [hln.be]

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *